ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

24 ώρες κοντά σας, για την ασφάλειά σας!

Στην εταιρεία Personal Security , διαθέτουμε 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού, ώστε να μπορούμε να είμαστε πάντα κοντά σας, όπως ακριβώς σας έχουμε υποσχεθεί, 365 μέρες το χρόνο!

​​​​​​​Μέσω του υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού μας, έχουμε καταφέρει να  εκμηδενίσουμε το χρόνο αντίδρασης των χειριστών μας και με αστραπιαίες  όταν λαμβάνουν σήμα από το συναγερμό σας ,είμαστε άμεσα δίπλα σας .

Το κέντρο μας διαθέτει υπερσύγχρονη τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα, με δυνατότητα εξυπηρέτησης 1.000 τηλεφωνικών γραμμών και 240 VDSL συνδέσεων. Κι αυτό, χάρη στο νέο Optical Network Unit -με διπλή όδευση ιδιόκτητης οπτικής ίνας, που συνδέει άμεσα την Personal Security ΙΚΕ με το ψηφιακό - οπτικό κέντρο του ΟΤΕ. Ας σημειωθεί ότι η διπλή όδευση ιδιόκτητης οπτικής ίνας -ως έργο- εκπονήθηκε με βάση τις αυστηρότερα προβλεπόμενες από τον ΟΤΕ προδιαγραφές, ενώ έχει πιστοποιηθεί από τον ίδιο τον οργανισμό. 

Επιπροσθέτως, μέσω της υπηρεσίας GLOBAL M2M, έχουμε διασφαλίσει την απόλυτη αξιοπιστία στην επικοινωνία του συναγερμού σας με το 24ωρο κέντρο μας και έχουμε επιτύχει τη μόνιμη και αδιάλειπτη λήψη των σημάτων κάθε συναγερμού! Αναλυτικότερα, με αυτήν την υπηρεσία παρακάμπτεται η χρήση σταθερής τηλεφωνίας και μέσω κινητής τηλεφωνίας λαμβάνονται αδιάλειπτα τα σήματα όλων των συναγερμών. Φυσικά, η υπηρεσία GLOBAL M2M είναι συμβατή με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Η αδιάλειπτη λειτουργία του κέντρου λήψης σημάτων της εταιρείας μας διασφαλίζεται και με τα συστήματα backup που διαθέτουμε (3 γεννήτριες/3 UPS). Έτσι, το κέντρο της Personal Security έχει θωρακιστεί, για να είμαστε πάντα δίπλα σας, όπως άλλωστε είναι και ο στόχος μας. 

Πέρα από την αναβαθμισμένη τεχνική υποδομή μας, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην άμεση επέμβασή μας, ενώ ανά πάσα στιγμή είναι στη διάθεση των πελατών, για την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξή τους.