Εξοπλισμοί – Προϊόντα

Home Εξοπλισμοί – Προϊόντα
Συστήματα Ασφαλείας Πάτρα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Αποτελεσματικές λύσεις, για τις ανάγκες ασφαλείας των πελατών μας!

Διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού, υψηλής αξιοπιστίας και σύγχρονης τεχνολογίας. Στην Personal Security, στην Πάτρα, θα βρείτε μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές!
Οι συναγερμοί μας είναι εύκολοι στη χρήση (όπλιση/αφόπλιση), ενώ προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας. Επιλέξτε το κατάλληλο για το χώρο σας σύστημα συναγερμού και προστατέψτε τον από πιθανή διάρρηξη!

Οι αισθητήρες ενός αξιόπιστου συναγερμού «παρακολουθούν», πάντα, τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Υπάρχει και η δυνατότητα προειδοποιητικών ήχων, αν κάτι πέσει στην αντίληψή σας. Παράλληλα, το κέντρο της Personal Security λαμβάνει άμεσα τα σήματα του συναγερμού σας, όλο το 24ωρο.
Να θυμάστε ότι η πρόληψη είναι πολύ σημαντική για την προστασία της περιουσίας σας. Συνεπώς, η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου συστήματος συναγερμού αποτελεί, αναμφισβήτητα, σοφή επιλογή!

Εγκατάσταση Συναγερμού

Τεχνική της «Αόρατης Εγκατάστασης»

Εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ Καλωδίωση!!!
Ειδικά σε επιχειρήσεις ή σπίτια όπου είναι αδύνατον να γίνει εγκατάσταση συναγερμού εν μέσω καλωδίωσης. Έχουμε την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση χωρίς καμία επέμβαση στον χώρο και χωρίς καλωδίωση. Στη μέθοδος αυτή, της  Τεχνική «Αόρατης Εγκατάστασης» τα συνεργεία μας έχουν εξειδικευθεί και διαθέτουν τον απαιτούμενο ειδικό εξοπλισμό για την επιτυχημένη εγκατάσταση του συναγερμού.

personal-security-patras6
personal-security-patras30a
personal-security-patras26a
personal-security-patras17a
personal-security-patras16a
personal-security-patras9a
personal-security-patras5a
personal-security-patras3a
personal-security-patras2a
personal-security-patras1a
personal-security-patras1
342855-contact.w1024
Συστήματα Ασφαλείας Πάτρα

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

KΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ CCTV

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε κάμερες ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, ενώ με απόλυτη τεχνογνωσία εγγυόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην παρακολούθηση του χώρου σας.
Τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης CCTV αποτελούν τεχνολογική εξέλιξη των συστημάτων ασφαλείας. Επιλέξτε ένα πιστοποιημένο σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, με σύστημα ψηφιακής καταγραφής και διασφαλίστε τη μέγιστη ασφάλεια για την περιουσία σας!

Οι κάμερες ασφαλείας των συστημάτων μας εγκαθίστανται στο χώρο σας βάσει των αναγκών και της διαρρύθμισής του και υπάρχει, πάντα, η δυνατότητα εξειδικευμένων εφαρμογών. Με ένα κλειστό κύκλωμα CCTV επιτυγχάνεται η αδιάλειπτη επιτήρηση του χώρου σας, οικιακού και επαγγελματικού (τοπική και απομακρυσμένη παρακολούθηση).
Επιλέξτε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τις κάμερες ασφαλείας που χρειάζεστε: για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, ασύρματες κάμερες, κρυφές κάμερες, κάμερες για νύκτα κ.ά.
Μέλημά μας, να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες ασφαλείας σας!

Συστήματα Ασφαλείας Πάτρα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Ένα σύστημα πυρανίχνευσης είναι προφανώς απαραίτητο να υπάρχει σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης τα οποία προσαρμόζονται στο χώρο σας, βάσει μελέτης.
Η έγκαιρη ανίχνευση πυρκαγιάς και η έγκαιρη προειδοποίηση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των συστημάτων μας.
Η εγκατάσταση, ο προγραμματισμός και η χρήση τους γίνεται με εξαιρετική ευκολία, ενώ δεσμευόμαστε για την αξιοπιστία τους.

Ολοκληρωμένα Συστήματα πυρανίχνευσης, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Απλά στη λειτουργία τους, υψηλών τεχνικών προδιαγραφών. Τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών ποιότητας!
Το προσωπικό της Personal Security, στην Πάτρα, καταρτίζεται και εκπαιδεύεται διαρκώς, για να μπορεί να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε πελάτη!

Συστήματα Ασφαλείας Πάτρα

ACCESS CONTROL

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης είναι τα πιο αποτελεσματικά συστήματα ασφαλείας και η τεχνολογία τους εξελίσσεται ραγδαία!

Μέσω της ελεγχόμενης πρόσβασης, προστατεύετε το χώρο σας από τα άτομα που δεν θέλετε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν, όταν λείπετε ή όταν δεν έχετε τη δυνατότητα ελέγχου.

Ο έλεγχος γίνεται όλο το 24ωρο, από όπου και αν βρίσκεστε, ακόμα και μέσω κινητών συσκευών, laptops, tablets. Με αρωγό την υψηλή τεχνογνωσία μας και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της τεχνολογίας, δεσμευόμαστε για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

Εμπιστευθείτε την αξιοπιστία της Personal Security, στην Πάτρα, και αποκτήστε το ιδανικό για το χώρο σας σύστημα ελέγχου πρόσβασης. Ελέγξτε την ταυτότητα του προσώπου που εισέρχεται στο χώρο σας, φροντίστε για την προστασία του!

Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε οι ιδανικοί συνεργάτες σας… στην ασφάλειά σας!

Ζητήστε μας δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

    Μακρόχρονη εμπειρία - Eξειδικευμένο προσωπικό

    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑ

    Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας της εταιρείας προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη, για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του με Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης